Terug

  • De beste prijs voor de beste tv's!
  • Vraag de beste prijs aan via de link bij het product.
Televisies Medium 49"
LG

50UM7450

€ 789,00
Maat Hz UHD SmartTV Curved Prijs Check
50" (126cm) 50 Hz Ja Ja Nee OK!

Prijs is incl. onze Premium installatie service. Zelf ophalen? Klik hieronder op “De beste prijs voor deze tv" De LG UHD-TV brengt het gebruiksgemak en plezier van webOS naar een nog hoger amusements niveau dankzij webOS. En daarvoor is er maar één reden: jij moet altijd toegang hebben tot de beste uitzendingen van het moment. Met de optioneel verkrijgbare 'Magic Remote' en de unieke, verbeterde webOS Launcher Bar duik je in een eindeloze wereld vol premium content van alle populaire providers. 

TV DUMP, DE AANBIEDINGEN WINKEL VAN HOOYMANS, DUS VERTROUWD!
Samsung

QE49Q70R

€ 1099,00
Maat Hz UHD SmartTV Curved Prijs Check
49" (124cm) 100 Hz Ja Ja Nee OK!

Prijs is incl. onze Premium installatie service. Zelf ophalen? Klik hieronder op “De beste prijs voor deze tv" Ervaar de Quantum Processor 4K van QLED. Hij gebruikt een uniek upscaling-algoritme voor helderdere beelden en past de helderheid en het geluid aan op basis van de ruimte en de scène die wordt weergegeven. De krachtige processor van de QLED TV zorgt voor een hogere resolutie en een schitterende kijkervaring..

Sony

KD49XG8399

€ 1019,00
Maat Hz UHD SmartTV Curved Prijs Check
49" (124cm) 100 Hz Ja Ja Nee OK!

Prijs is incl. onze Premium installatie service. Zelf ophalen? Klik hieronder op “De beste prijs voor deze tv" Alles wat u kijkt is scherp en verfijnd dankzij de Sony XG8196! Niet alleen het beeld is prachtig ook het design past in elke woonkamer door het smalle, verfijnde aluminium frame van de TV. Maak gebruik van alle apps die Android tv heeft te bieden.

Samsung

QE49LS03R

€ 1299,00
Maat Hz UHD SmartTV Curved Prijs Check
49" (124cm) 100 Hz Ja Ja Nee OK!

Prijs is incl. onze Premium installatie service. Zelf ophalen? Klik hieronder op “De beste prijs voor deze tv" Geef je woonkamer een update en geniet van wisselende beelden met jouw selectie kunstwerken en foto's van geweldige kunstenaars. Blader door een kunstcollectie die speciaal is samengesteld voor The Frame, en voeg cultuur toe aan je dagelijks leven.