Terug

  • De beste prijs voor de beste tv's!
  • Vraag de beste prijs aan via de link bij het product.
Televisies Compact 43"
Sharp

LC-40FI3222E

€ 340,00
Maat Hz UHD SmartTV Curved Prijs Check
40" (102cm) 50 Hz Nee Nee Nee OK!

Prijs is excl. installatie. Deze 40 inch TV heeft combineert een mooi Full HD beeld met prima geluid voor een betaalbare prijs. Hiermee kan je meteen genieten van film en TV zodra je hem hebt uitgepakt. Deze TV bevat een harman/kardon® geluidsysteem die ervoor zorgt dat er een u een goede geluidservaring beleeft bij het kijken. 

TV DUMP, DE AANBIEDINGEN WINKEL VAN HOOYMANS, DUS VERTROUWD!
Samsung

UE43RU7470

€ 579,00
Maat Hz UHD SmartTV Curved Prijs Check
43" (109cm) 50 Hz Ja Ja Nee OK!

Prijs is incl. onze Premium installatie service. Zelf ophalen? Klik hieronder op “De beste prijs voor deze tv” UHD Processor, prachtige beeldkwaliteit: Beeldkwaliteit die je raakt – dankzij een speciale chip die de kleurweergave en contrastverhoudingen optimaliseert en HDR aanstuurt. Voor scherpe, heldere beelden gebruikt 4K UHD TV vier keer meer pixels dan FHD TV. Je ziet zelfs de kleinste details in iedere scène.

Samsung

QE43Q60R

€ 893,00
Maat Hz UHD SmartTV Curved Prijs Check
43" (109cm) 100 Hz Ja Ja Nee OK!

Prijs is incl. onze Premium installatie service. Zelf ophalen? Klik hieronder op “De beste prijs voor deze tv" Ervaar de Quantum Processor 4K van QLED. Hij gebruikt een uniek upscaling-algoritme voor helderdere beelden en past de helderheid en het geluid aan op basis van de ruimte en de scène die wordt weergegeven. De krachtige processor van de QLED TV zorgt voor een hogere resolutie en een schitterende kijkervaring.

Samsung

QE43LS03R

€ 1149,00
Maat Hz UHD SmartTV Curved Prijs Check
43" (109cm) 100 Hz Ja Ja Nee OK!

Prijs is incl. onze Premium installatie service. Zelf ophalen? Klik hieronder op “De beste prijs voor deze tv" Geef je woonkamer een update en geniet van wisselende beelden met jouw selectie kunstwerken en foto's van geweldige kunstenaars. Blader door een kunstcollectie die speciaal is samengesteld voor The Frame, en voeg cultuur toe aan je dagelijks leven.