Televisies ISF Calibrate

Wat is slim wonen?

Denkt u uw zelf eens in: u komt thuis, drukt op een knop, alle ruimtes zijn sfeervol verlicht en muziek klinkt overal. Wat zal het zijn? Klassiek voor ontspanning na een zware dag, rock om het bloed te laten stromen of uw favoriete radiozender tijdens het koken. Ondertussen werkt uw echtgenoot in een andere kamer, luisterend naar een Spotify afspeellijst. De kinderen zijn met hun vrienden aan het genieten van een spannende Netflix film in topkwaliteit.

Dit alles is relatief eenvoudig mogelijk met ons zeer betaalbare “Slim wonen” concept. Door het toevoegen van een stukje intelligentie bij een Sonos systeem en smart tv’s, kan ineens alle aangesloten apparatuur in 1 of alle ruimtes bediend worden met slechts één App. Ook uw verlichting, verduistering, klimaat en beveiliging!

Uw iPad, telefoon, afstandsbediening en de eventuele schakelaars of touchscreen in de muur zijn overzichtelijk geprogrammeerd voor een intuïtieve werking. Alle apparatuur, zoals surround versterkers, KPN/Ziggo decoders, Blu-ray speler en alle andere apparatuur, kan uit het zicht weggewerkt worden. De bediening gaat via het (wifi)netwerk in huis.

Dus bediening voor iedereen, zonder na te denken. Maak optimaal gebruik van alle mogelijkheden van uw apparatuur, terwijl deze uit het zicht staan.Ook hebben we slimme oplossingen m.b.t. het wegwerken of juist het op een andere manier laten zien van de tv. Tevens kunnen we geluid onopvallend of zelfs onzichtbaar in uw ruimtes integreren.

Volgende: Jouw huis in 1 app.