Televisies ISF Calibrate

Jouw huis in één App

Veel apparaten, zoals tv’s, versterkers, decoders en slimme luidsprekers zoals Sonos hebben al een app. U kunt zich afvragen wat ons “slim wonen” concept, bedien alles in één app,  kan toevoegen….
De meeste mensen willen van alle afstandsbedieningen af. Nu elk apparaat een app heeft, lopen we tegen dezelfde problemen aan. De afstandsbedieningen zijn nu vervangen voor app’s. maar met elke app is slechts 1 apparaat te bedienen. Dit betekend in de praktijk dat alle apparaten met verschillende app’s aangezet wordt en ook de bediening van elk apparaat in een eigen app geregeld moet worden. Even een andere zender opzetten, betekend weer overschakelen naar een andere app, het geluid harder zetten zit weer in een andere app. 

Hoe handig is het om al deze functies van bijvoorbeeld de woonkamer of zelfs het hele huis in één app te hebben. Sterker nog, ook de verlichting, camera beveiliging en thermostaten in huis zijn onder te brengen in dezelfde app. Het aan/ uit zetten en de bediening van alle apparatuur en eventuele verlichting met één druk op de knop. Op alle telefoons en tablets in huis. Iedereen kan het, gegarandeerd!

Daarbij is het ook mogelijk om d.m.v. een luxe universele afstandsbediening, een touchscreen in de wand, zelfs met wand schakelaars en stembesturing het systeem te bedienen. De mogelijkheden zijn oneindig, maar het brengen van gemak, comfort, luxe en veiligheid staat bij ons centraal.

Bij nieuwbouw of verbouwing communiceren we vanzelfsprekend met uw elektro installateur en eventuele architect om een zo hoog mogelijk afwerkingsniveau te bereiken. Onze monteurs sluiten alles op de juiste manier aan en de programmeur zorgt voor een intuïtieve programmering van het geheel.

Wij werken met hoogwaardige merken, zoals Control4 en Savant. Op deze zeer betaalbare systemen kunnen we uiteraard KNX domotica, maar ook vele andere merken koppelen.

Volgende: Beeld & Geluid oplossingen.