Televisies ISF Calibrate

Een veilig gevoel

Een veilig thuis is voor iedereen belangrijk. Veel mensen besteden hier ook terecht veel aandacht aan om brand maar ook inbraak te voorkomen. Uiteraard voorziet ons “slim wonen” concept hier ook in. ’s Nachts en bij afwezigheid worden alle niet gebruikte apparatuur automatisch van stroom gehaald. Bij brand wordt iedereen op verschillende manier op de hoogte gebracht. Ook als je niet thuis bent. Dit gebeurd uiteraard ook bij inbraak pogingen. 

Door geavanceerde buiten detectoren worden onbevoegden in een vroeg stadium opgemerkt. Binnen gaat de verlichting aan van ruimte tot ruimte (bijvoorbeeld van slaapkamer tot woonkamer) zodat het lijkt dat er iemand naar beneden loopt. Mocht dat de inbreker niet afschrikken, dan is er alle tijd om actie te ondernemen. 
Uiteraard wordt alles haarscherp vastgelegd op camera’s met speciale Dark Fighter technologie. Deze techniek zorgt voor een uitzonderlijk goed beeld bij zeer weinig of zelfs geen licht.
 

Ook is het mogelijk om tijdens vakantie of afwezigheid de aanwezigheidssimulatie in te schakelen. Het systeem laat dan het huis “leven” zodat het lijkt alsof u thuis bent.

Het systeem neemt het ritme over die het “geleerd” heeft tijdens normaal gebruik. De gordijnen gaan open en dicht, verlichting en desgewenst tv gaat aan. Dit gebeurd op voor de hand liggende tijden, zonder telkens het zelfde schema af te werken voor een natuurlijk effect.


Volgende: Energy besparen.