Televisies ISF Calibrate

Beeld & Geluid oplossingen

Voor de juiste sfeer en beleving in huis kan een goede beeld en geluid integratie niet ontbreken. In onze nieuwe moderne showroom kunnen we een breed scala aan tv en geluid oplossingen demonstreren.
Het is uiteraard mogelijk om “gewoon” een tv op een dressoir neer te zetten of een luidspreker op de vloer te plaatsen, maar wat dacht u van een tv die verdwijnt als u niet kijkt. Zo zijn er lift systemen die de tv mechanisch laten verdwijnen, maar ook oplossingen zoals de Samsung Frame tv.

Dit is een tv in de vorm van een schilderij. Door speciale technieken in belichting en scherm coating i.c.m. een zelf uit te zoeken omlijsting (frame), kan de Samsung Frame onopvallend worden geïntegreerd in het interieur. Of wat dacht u van een ultra strakke montage van een OLED tv in een NIS, waardoor er enkel een dunne glasplaat zichtbaar is. Wij hebben hiervoor oplossingen op de plank liggen, om dit zonder grote investeringen te realiseren.

Ook goed geluid kunnen we bereiken zonder grote speakers te plaatsen in de ruimte. Surround geluid in de woonkamer, achtergrond muziek in de keuken en badkamer of zelfs hoogwaardig geluid in de tuin, kunnen we allemaal onopvallend of zelfs onzichtbaar integreren.
Door het toepassen van inbouw speakers in muur of plafond en speakers die achter stucwerk of behang “verdwijnen” zorgen wij voor onopvallend geluid in elke ruimte. In de tuin kan geluid uit het zicht, tussen de beplanting worden geplaatst. Of juist in het zicht aan de muur met de architecture lijn van Bowers & Wilkins.

Al deze mogelijkheden zijn te beluisteren en vooral te bekijken in onze showroom.

Wij werken met hoogwaardige merken, zoals: Samsung, LG en Sony tv’s. Bowers & Wilkins, Sonos en Amina Instuc speakers.


Volgende: Altijd de juiste sfeer.