Televisies ISF Calibrate

Altijd de juiste sfeer

Ongetwijfeld weet u dat sfeer in huis belangrijk is. Niet alleen de inrichting bepaald de sfeer in huis, maar vooral ook de verlichting en het klimaat. Een mooi ingericht huis, waarin het koud is of felle verlichting aan staat, mist duidelijk sfeer.

Met ons “slim wonen” concept is het mogelijk om zonder een rij dimmers en knoppen op de muur, altijd de juiste sfeer te krijgen. In de app bedien je met overzichtelijke sliders de sterkte van elk lichtpunt of lichtgroep in elke ruimte. Er zijn diverse sferen direct oproepbaar. Denk hierbij aan koken, eten, tv kijken en lezen. Tevens zijn er koppelingen mogelijk, zoals het automatisch activeren van de juiste lichtsfeer na zonsondergang als er tv gekeken wordt, waarbij ook de gordijnen sluiten. Of alle verlichting in huis uit en thermostaat naar beneden bij het naar bed gaan. 
Tevens bij alarm meldingen en brand is het mogelijk om automatisch alle lampen aan te zetten voor een afschrik effect of een beter zicht op een vluchtroute. 

Het systeem werkt met o.a. alle KNX domotica systemen en diverse gerenommeerde thermostaten. We kunnen uiteraard ook goedkopere alternatieven voor domotica sturing aanbieden zonder grote concessies. 

Door gebruik te maken van onze domotica, is het niet nodig om naar elke schakelaar in huis bekabeling te trekken. Dat levert bij verbouwing of nieuwbouw veel kostenbesparing op. 
Tevens is het mogelijk om met slechts één muurschakelaar alle lichtgroepen in de ruimte / huis te bedienen. Buiten het gegeven dat veel schakelaars/dimmers op een rij aan de muur niet mooi is, worden er ook hier kosten bespaard. Een goede conventionele dimmer kost toch minimaal € 79,-.

Ook is het licht systeem gemakkelijk d.m.v. draadloze (micro) modules in een bestaande bouw toe te passen. Prijzen van dit systeem vindt u onder het hoofdstuk “wat kost het?”.

 

Volgende: Een veilig gevoel.